Bøger / skønlitteratur til børn / børnesange

Syng sammen : de bedste sange for børn : syng med de små!


Beskrivelse


Billedbog med tekster til tyve kendte børnesange.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Marion Tirsgaard

d. 16. sep. 2016

Skøn illustreret sangbog for de mindste med velkendte børnesange. Bogen er i kraftigt pap og velegnet til små bladrefingre derhjemme, i dagplejen og i børneinstitutioner. Fra 2-5 år.

Illustrator Bente Bech, som er kendt for sine illustrationer til en lang række billedbøger med børnesange og rim og remser, har skabt billedsiden til 20 kendte børnesange i denne kvadratiske papbog, der rummer sange som Hjulene på bussen, Mester Jakob og Se min kjole. Sangene er en blanding af vuggeviser, fagtesange og andre kendte børnesange. Bogen er skåret så højre side af bogen fungerer som indholdsfortegnelse med titler og billeder af sangene.

Bente Bechs varme og humoristiske illustrationer spiller rigtig godt sammen med sangteksterne og er let at afkode for selv de mindste børn. Indholdsfortegnelsen gør at børnene selv kan finde frem til den sang, som de gerne vil synge. Det er en skøn sangbog, der føjer til rækken af fine papsangbøger til de mindste.

Alle sangene optræder i andre sangbøger for børn, og bogen minder i form og opbygning om sangbøger som fx Hjulene på bussen - og andre fagtesangeEn elefant kom marcherende - og andre sange om dyr og En elefant kom marcherende - og andre sange om dyrAlle sangene optræder i andre sangbøger for børn, og bogen minder i form og opbygning om sangbøger som fx Hjulene på bussen - og andre fagtesange og .