Bøger / faglitteratur / opskrifter

Syv dage med Sense : den nemme ugeplan


Beskrivelse


Ugeplan med opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der følger slankeprogrammet Sense.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 3. juni 2016

Flere indbydende opskrifter med udgangspunkt i slankekonceptet Sense, som er nemt at komme i gang med. Bogen anbefales til alle, der ønsker at kombinere god mad og sundhed for at bevare den slanke linje eller tabe sig.

Tredje bog om Susy Wengels slankekoncept Sense, som har fokus på at spise sundt og varieret og dermed holde blodsukkeret stabilt. Konceptet handler om at prioritere grøntsager, protein og 1-3 spsk. fedtstof i hvert måltid og skære ned på kulhydrater, sukker m.v. Til at afgøre portionstørrelsen bruger man sine hænder og spiser ellers efter Senses tallerkenmodel. Bogen er struktureret som en kostplan til en uge, der kan hjælpe med at komme i gang med en kostomlægning. Et dagsprogram består af tre hovedmåltider og nogle mindre mellemmåltider. Bagerst er der en komplet indkøbsliste til ugen og et eksempel på hvordan man kan føre kostdagbog.

Indbydende opskrifter, som kan supplere med inspiration til flere opskrifter indenfor Sense-konceptet. Eneste anke er, at bogen er et hæfte og lidt tynd i det, så den kan nemt forputte sig blandt andre bøger.

Bogen er i samme stil som de to tidligere bøger i serien; 44 små og store retterPlan B - de hurtige retter og Plan B - de hurtige retter. Ligesom i de to tidligere bøger beskrives også her tankegangen bag Sense efterfulgt af en række opskrifterBogen er i samme stil som de to tidligere bøger i serien; 44 små og store retter og . Ligesom i de to tidligere bøger beskrives også her tankegangen bag Sense efterfulgt af en række opskrifter.