Bøger / faglitteratur til børn

T-rex


Beskrivelse


Om Tyrannosaurus rex der levede for 65 millioner år siden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. maj 2020

Tyrannosaurus rex levede for 65 millioner år siden. De vejede 8 tons, kunne løbe op til 70 km i timen og kunne spise 200 kg kød i en bid. Et imponerende dyr, som de færreste må få som kæledyr for deres mor og far. Bliv klog på T-rex i denne fagbog for de 7-9-årige.

Denne bog om T-rex er en del af serien "Fakta 2. Dyr og planter". Over 6 opslag af 2 sider fortælles der forskellige fakta om T-rex suppleret med billeder og tegninger. Teksten har let-tal 16, og der kan frit hentes elevopgaver til bogen på seriens hjemmeside.

Bogen får på meget få sider fortalt mange imponerende facts om T-rex, der virkelig har været et fascinerende væsen. Det er en spændende fagbog med nogle flotte illustrationer.

Dinosaurer er meget fascinerende og populære blandt begynderlæsere. Der findes derfor også mange lette fagbøger om dinosaurernes verden, som man kan læse videre i. Eksempelvis titlerne RovdinosaurVerdens farligste fortidsøglerGåden om fortidsdyr, Verdens farligste fortidsøgler og Gåden om fortidsdyrDinosaurer er meget fascinerende og populære blandt begynderlæsere. Der findes derfor også mange lette fagbøger om dinosaurernes verden, som man kan læse videre i. Eksempelvis titlerne Rovdinosaur, og Gåden om fortidsdyrDinosaurer er meget fascinerende og populære blandt begynderlæsere. Der findes derfor også mange lette fagbøger om dinosaurernes verden, som man kan læse videre i. Eksempelvis titlerne Rovdinosaur, Verdens farligste fortidsøgler og .