Bøger / faglitteratur / øvelser

Ta' dit liv tilbage : smid de overflødige kilo


Beskrivelse


Handler om træning og vægttab, og tegner samtidig et portræt af realitystjernen Gustav (f. 1990).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 16. mar. 2017

Reality-personligheden Gustav Salinas, kendt fra reality-programmer som fx "For lækker til Love", skriver i samarbejde med Søren Frandsen om træning og vægttab. For dig som søger tips om træning og vægttab, eller som læser om reality-personligheder.

"Livet handler ikke om, hvad du gjorde. Det handler om, hvad du gør." Sådan indleder Gustav første afsnit, hvor han også fortæller om sin baggrund for at skrive en bog om træning og vægttab. Næste afsnit består af en række succeshistorier fra Gustavs klienter. Her fortæller fx Anne Louise under overskriften; "Det begyndte da min mor døde" og Magnus under overskriften: "Min opdragelse gjorde mig tyk." Alle historier er ledsaget af fotos fra før og efter vægttab. Bogen har i øvrigt overskrifter som "Gør dine nederlag til din succes", "Sved på panden", "Med ryggen mod muren" og "Sov godt og drøm behageligt" Gustav afslutter sin bog med disse ord: "For du har potentialet til at blive den bedste udgave af dig selv. Du skal bare arbejde lidt for det. Kys & love. Din Gustav.".

Udmærket bog om træning og vægttab, der samtidig tegner et aktuelt portræt af reality-personligheden Gustav, som fx skriver: "For ligesom, der er mere bag min facade end lyserøde bukser og flotte hatte, gemmer de fordømmende også på gode sider.".

En anden bog om at træne og spise rigtigt er fx Træn, spis, lev af sangerinden Maria Lucia.