Bøger / faglitteratur

Ta' mig : en bog om hverdagens forførelser


Beskrivelse


Om de små og store forskelle på mænd og kvinder, om lyst og manglende lyst, om trættende konflikter og mønstre, der kan ødelægge enhver form for god sex, og om erotik og kærlighed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lis Pedersen

2007

Ta' mig er en bog for alle, der gerne vil have lidt mere ud af deres samliv, både mænd og kvinder. Den er uhøjtidelig, lettere humoristisk, alt i alt let at læse. Den formidler sig selv, både titlen og forsiden forfører.

Ørting er sexolog og brevkasseredaktør på Ekstra Bladet. I denne bog vil hun give hjælp til at få lidt mere sanselighed ind i parforholdet, gøre samlivet lidt mere spændende. Mænd og kvinder reagerer forskelligt i mange situationer, og vores seksualitet er forskellig. Det skal vi være opmærksomme på og benytte os af. I 4 store klumper "Parforholdet", "Forførelse i parforholdet", "Sex og erotik" og "Singleliv" gennemgår hun mange faser af samlivet og kontakten til det modsatte køn. Ind imellem er der breve fra kvinder, mænd og par, der kort og præcist får gode råd. Der er ingen trin-for-trin vejledninger, men muligheder at gøre brug af. Litteraturlisten hedder passende "Bøger til inspiration". Alt er let og elegant beskrevet.

Gruppe 61.37 indeholder masser af bøger, der udlånes i en lind strøm, og hvor mange ligner denne bog. Men Det passionerede ægteskab, 2005 kan være et passende bud på en sammenligning. Desuden kan Ørtings tidligere bog Har du lyst?, 2003 være et bud. Begge disse har høje udlånstal.

En god bog at få facts fra, når man vil gøre lidt mere ud af sexlivet. Det afslappede sprog gør den anvendelig i brede kredse.