Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tågens forbandelse


Beskrivelse


Krimi. Poe's Sorte Ravne er ved at køre trætte i detektiv-virksomheden, og beslutter sig for at nedlægge klubben. Men en ferietur til den jyske vestkyst er måske lige det der skal til, for at få drengene til at starte klubben op igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2013

af

af

Martin W Hansen

d. 19. juni 2013

Dette er 4. del af detektivserien Poes Sorte Ravne og den bør formidles som sådan, da den egner sig bedst for dem, der har læst seriens foregående bøger. Kan selvlæses fra ca. 10-12 år og opefter.

Forfatteren leverer endnu et godt bind i serien om de unge detektiver, hvis klub i dette bind er nær ved at blive opløst. Men en ferietur i det jyske og en mystisk sag med nogle skumle smuglere, giver atter drengene blod på tanden, og forfatteren hentyder da også til endnu et bind i serien sidst i bogen. Som det er sædvanligt med denne serie præsenterer bogen sig godt. Sproget er ligefremt og let at læse, og de mange illustrationer af den talentfulde Patrick Leis passer godt til stemningen i historien. Forlaget flotter sig som sædvanligt med bogkvaliteten. Jeg har gennem hele denne serie været imponeret over papirkvaliteten, som er noget højere end vi er vant til at se i bøger til denne målgruppe.

Serien vil egne sig fint til læsere af vore andre, gode detektivserier såsom Bodil El Jørgensens Esme og Igor og Martin Widmarks Antikvariatet Det Blå Spejl.

Endnu et virkeligt, godt bind i serien. Selvom forfatteren synes meget produktiv er kvaliteten også høj, hvilket giver en meget anbefalelsesværdig serie.