Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tab 12 kilo på 12 uger : effektive træningsprogrammer + lækre opskrifter


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. apr. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 9. apr. 2015

En bog til alle der ønsker at tabe op til 12 kilo på 12 uger på en sund måde, ved hjælp af kostplan og træningsprogram.

Henrik Duer er træningsfysiolog og kendt fra TV3s "Ekstremt fed". Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist, certificeret fra Kings College London i "Low FODMAP diet". Sammen har de her lavet en bog med gode råd til hvordan man slipper sukkertrangen og får motivation til at nå målet samtidig med at de forklarer vægttabets ABC. Herefter følger en kostplan som er baseret på 1500 kcal om dagen. Der gives mulighed for at bytte ud i måltiderne fx en skive rugbrød for en skive fuldkornsfranskbrød, for at tilbyde variation. Opskrifterne, som dækker morgenmad, frokost, aftensmad, træningsmåltider, snacks, aftensmad og dessert, har alle en tabel med energiberegning fordelt på andel af kulhydrater, fedt og protein. Sidst i bogen er der et 12 ugers træningsforløb, som skal foregå i fitnesscentret. Der er både konditionsprogram og styrketræningsprogram.

Bogen er flot, indbydende og kommer med gode tips og opskrifter med flotte fotos til. Især Henrik Duers navn er garant for kvalitet, men også efterspørgsel.

Af andre bøger der kombinerer kost og træning kan nævnes MK bootcamp 6:1Super 5:2 og Super 5:2Af andre bøger der kombinerer kost og træning kan nævnes MK bootcamp 6:1 og .