Bøger / faglitteratur / kogebøger

Tab 5 kilo på 5 uger : opskrifter & madplaner


Beskrivelse


50 opskrifter fordelt på morgenmad, frokost, mellemmåltider og aftensmad. Alle opskrifter har kalorieberegninger, der viser forholdet mellem protein, kulhydrat, fedt og kostfibre. Til sidst en 5 ugers kostplan, der er tilrettelagt med henblik på at tabe 1 kilo i ugen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2015

af

af

Conni Boll Christensen

d. 23. dec. 2015

Slankekogebog fra Vægtkonsulenterne. Henvender sig til alle, der gerne vil slanke sig hurtigt og effektivt. Målet er at tabe 1 kilo om ugen.

Et kort forord og 50 opskrifter fordelt på morgenmad, frokost, mellemmåltider og aftensmad. Dobbeltopslag på alle opskrifter med foto og kalorieberegninger, der viser forholdet mellem protein, kulhydrat og fedt. Også mængden af kostfibre kan ses. Bagerst i bogen en 5 ugers kostplan, der er tilrettelagt med henblik på at tabe 1 kilo i ugen. Kostprogrammet er bygget op omkring Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Bogen fungerer godt som en kickstarter, og indeholder opskrifter efter Vægtkonsulenternes efterhånden velkendte kostprogram - ingen indledende forklaringer. Der findes masser af andre slankekogebøger, som beskriver en decideret livstilsændring og derfor er mere teoretiske, når det gælder tankerne bag den valgte kur.

Der findes en del bøger med forslag til en hurtig og tidsbegrænset slankekur fx Tab 12 kilo på 12 uger10 kilo 10 uger og 10 kilo - 10 ugerDer findes en del bøger med forslag til en hurtig og tidsbegrænset slankekur fx Tab 12 kilo på 12 uger og 10 kilo - 10 uger.