Bøger / faglitteratur / kogebøger

Tab dig med LCHF


Beskrivelse


Slankekuren er baseret på, at man indtager fedt og protein og undgår kulhydrater og sukker. Forfatteren fortæller om sit eget liv som overvægtig, indtil hun opdagede denne kur. Dernæst følger opskrifter på bl.a. morgenmad, aftensmad, desserter og snacks. Sidst i bogen finder man forslag til madplaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2013

af

af

Merete Trap

d. 1. nov. 2013

Her kommer en udgivelse om den populære slankemetode "LCHF". Bogen henvender sig til alle, der ønsker at tabe sig ved at gøre brug af denne type kur.

LCHF er en forkortelse for low carb high fat, på dansk kaldes dette "lavt kulhydrat, højt fedtindtag". Det er en slankekur, der er baseret på, at man indtager fedt og protein og undgår kulhydrater og sukker. I denne bog fortæller forfatteren, svenske Anna Hallén, om sit eget liv som overvægtig, indtil hun opdagede denne kur. Hun fortæller om fordelene ved at indtage en kost bestående af et højt fedtindhold, og om hvordan hendes eget vægttab har givet hende og hendes familie et bedre liv. Dernæst følger opskrifter på bl.a. morgenmad, aftensmad, desserter og snacks. Sidst i bogen finder man forslag til madplaner. Kuren er baseret på, at man spiser i moderate mængder og nyder maden indtil man er mæt. Den er hurtigt blevet meget populær, og der vil også være en stor læserskare til bogen i Danmark. Bogen er krydret med flotte billeder af de færdige retter. Dette er Anna Halléns første udgivelse på dansk.

Konceptet er forholdsvis nyt i Danmark, men i 2013 er der allerede udkommet flere bøger om metoden, bl.a. Kom i gang med LCHF på 14 dage af Lars Erik Litsfeldt samt Spis dig mæt & glad af Jane Faerber. Herværende bog kan sammenlignes med disse.

En udgivelse om den populære slankemetode LCHF, der står for low fat high carb. En bog som på forhånd har en stor lånerskare, pga. kurens afslappede tilgang til indtag af fedt.