Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tab fedtet : punkt for punkt


Beskrivelse


Giver løsning til at tabe 2 kilo om ugen, tabe de rigtige steder på kroppen, forstå hvordan hormonel balance genoprettes, spise den optimale kost, vælge den rigtige motionsform samt holde vægten og kropsformen hele livet ved hjælp af et 4-faseprogram.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2013

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 3. jan. 2013

Den lokkende titel om at tabe fedtet punkt for punkt vil fange de mange - især kvinder - som altid er på jagt efter bøger om vægttab. Desuden har Birgitte Nymann jo en stor fanskare, så de, der i forvejen bruger hendes bøger, vil også tage denne til sig.

Birgitte Nymann er en populær forfatter til bøger om træning, kost og sundhed. Denne bog er blevet til sammen med Sharon Dell, som er personlig træner. Det er muligt, siger de, at skræddersy sit vægttab hvis man kender de mekanismer, som kroppen lagrer fedt efter. Man kan ikke træne sig til at komme af med fedtet på maven, "muffintoppene" eller fedtet på hofterne, men for at komme af med det fedt er det nødvendigt, at kroppen er i hormonel balance. Forfatterne introducerer et program i fire faser, og hvis man følger det, lover forfatterne, at man får succes med sit vægttab. Første fase - i mindst ni uger - består af oprydning af gamle vaner, ud med sukker, slik, mel, kaffe, alkohol m.v. og ind med flere grønsager, gode fedtsyrer og proteiner. 2. fase består af en udrensningskur på tre til 10 dage. I 3. fase koncentrerer man sig om de områder, hvor man ønsker at tabe sig, og 4. fase er et vedligeholdelsesprogram. Gennem hele bogen er der eksempler på kvinder og mænd, som har fulgt kost- og træningsrådene.

Vi har bøger om at spise maven væk og tabe fedtet der, men ingen med et så omfattende program.

Birgitte Nymanns bøger er nemme gå til, og emnet er populært, så selv om vi har mange bøger om slankekure, tror jeg, at vi kan forvente efterspørgsel.