Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tæl til ti


Beskrivelse


Trishas søster er død. Dræbt i en trafikulykke, og Trishas verden er gået i stå. Nu er der så meget hun aldrig finder ud af, men så finder hun en hemmelig liste...

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2017

af

af

Lars Larsen

d. 24. juli 2017

Trishas søster er død og Trishas verden er gået i stå. Nu er der så meget hun aldrig finder ud af om sin søster. En fin og nænsom skildring af Trisha og forældrenes sorgarbejde i den første tid. God bog om at miste for 10-13-årige og velegnet til emnelæsning i 4.-6. klasse.

Bogen handler om Trishas liv i de første uger efter at søsteren er blevet dræbt i en trafikulykke. Hun føler at der er meget hun ikke ved om søsteren, at de er gledet fra hinanden i den senere tid, men så finder hun en top 10-liste over søsterens værste hadeting, og den kan måske sætte nogle ting på plads.

En nænsom og på en gang sørgelig og livsbekræftende fortælling om familiens sorgarbejde i den første tid efter trafikdrabet. Synsvinklen er hele tiden hos Trisha, og bogen giver et fint billede af hendes oplevelser både før og efter søsterens død. Den er let at læse.

Ellens arkLige nu er allerede i morgen og Lige nu er allerede i morgen er også to fine og tankevækkende bøger om døden og om at misteEllens ark og er også to fine og tankevækkende bøger om døden og om at miste.


litteratursiden.dk

d. 17. sep. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 17. sep. 2019

En ærlig, sørgelig, imponerende og fintfølende fortælling om at miste 12-årige Trisha har mistet sin storesøster, der styrtede på sin cykel, og verden ligner på ingen måde sig selv længere. Mest af a...


Børn & bøger

Årg. 70, nr. 7 (2017)

af

af

Eiler Jensen (f. 1946)

Årg. 70, nr. 7 (2017)


Børn & bøger

Årg. 70, nr. 7 (2017)

af

af

Camilla Skov Lund

Årg. 70, nr. 7 (2017)