Bøger / skønlitteratur / roman

Tæmmet


Beskrivelse


Drake er ude af sig selv. For at beskytte Evangeline fra sine lyssky forretningsforbindelser måtte han afvise og ydmyge hende på det groveste. Men han kan ikke leve uden hende og vil gøre alt for at få hende tilbage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. juni 2017

Drake har afvist og såret sin hengivne kæreste Evangeline for at beskytte hende. Har kærligheden alligevel en chance? 2. del af den hede serie "Enforcers", som er fyldt med S/M, dominans og sex. For kvinder, der læser erotiske bøger og som ikke går af vejen for meget hede sexscener.

Drake er ude af sig selv. For at beskytte Evangeline fra sine lyssky forretningsforbindelser måtte han afvise og ydmyge hende på det groveste. Men han kan ikke leve uden hende og vil gøre alt for at få hende tilbage. Den selvopofrende Evangeline lader sig overtale, men kan de genfinde tilliden imellem dem? Drake har aldrig før tilladt sig at elske en kvinde. Da hans lyssky forretning bliver genstand for politiets undersøgelser, mistænker han Evangeline for at stå bag. Selvom hans mænd forsøger at tale ham til fornuft, ryger det elskende par ud i endnu en krise.

Bogen fortsætter i samme spor som Besat, der er 1. del i "Enforcers"-serien. Her er masser af sex, dominans og vilde shoppeture for den selvudslettende Evangeline. Selvom her er underholdning hele vejen igennem, kan man som læser ikke rigtigt undgå at undre sig over, at hun aldrig får nok af Drakes grove afvisninger. De kommende bøger i serien har nye hovedpersoner i centrum, så måske genfinder stakkels Evangeline alligevel sin værdighed?.

Sexscenerne eksplicitte og eksperimenterende a la Forført af ilden af Tara Sue Me.