Bøger / faglitteratur / vejledninger

Tænk det - skab det : dine tanker kan ændre dit liv


Beskrivelse


Om hvordan man kan gribe livet, skabe langt større intensitet, glæde, kærlighed og mening i livet, hver eneste dag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2012

af

af

Mette Fersum

d. 22. okt. 2012

En bog til dem der selv vil skabe eller ændre deres livsomstændigheder, få større selvtillid og selvværd.

I.L. har inden for genren tidligere skrevet Tænk dig til det hele : visualisering - guide og idéer, 2008. I forordet skriver hun, at den handler om tankens kraft, og at finde sit eget ægte jeg frem, finde mening med livet og få opfyldt drømme og ønsker. Hun mener, at vi alle sammen har langt større evner og mere power, end vi tror. Ifølge I.L. har vi alle sammen en enorm kapacitet til at hjælpe os selv via positiv tænkning. Den handler også om at tage sig tid til at se sit liv, som det er lige nu, mærke, nyde og påskønne det. Desuden handler den om at skabe fred med sine tanker, og trække skønheden, humoren og glæden frem og dyrke det. Hun skriver også om, at alt levende er forbundet, også mellem mennesker, planter og dyr, og nogen gange også forbundet på måder, vi ikke forstår. Der er mange små historier om at lykkes og finde ind til de positive tanker.

Den er i stil med Du bliver hvad du tænker : mentaltræning - fjern hjernens spændetrøje, 2012. Emnet positiv tænkning er oppe i tiden, og der er en del bøger om det.

Der er ikke noget nyt i bogen i forhold til til positiv tænkning. Den ligner mange af de andre titler indenfor emnet om selvudvikling. Man bliver igennem hele bogen mindet om ikke at lade sig begrænse og sætte sig mål og huske på at gribe dagen. Der er ikke en dag at spilde! Kan læses når man brug for en peptalk til at huske at være positiv.