Bøger / faglitteratur / vejledninger

Tænk dig til det hele : visualisering - guide og idéer


Beskrivelse


Introduktion til visualisering med konkrete eksempler og idéer til, hvordan man kan visualisere sig smukkere, gladere og mere rask.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Jette Landberg

2008

Henvender sig til alle, der kunne tænke sig at ændre ting i livet ved hjælp af visualisering.

Forfatteren har arbejdet med visualisering i mange år. Hun bruger det som en integreret og meget jordnær del af sin dagligdag, og det er de tanker, hun formidler videre i bogen. Vi får først en gennemgang af de forskellige farvers betydning og noget om afslapning før visualisering. Dernæst en lang række kapitler, der indeholder forslag til konkrete visualiseringer: Helbredelse af knuder, energi, mod, afstressning, varme, at blive slank osv. Man kan også hjælpe sig selv til rygestop og finde en kæreste. Forfatteren henviser overalt til at søge læge, hvis der er tale om alvorlig sygdom sideløbende med visualiseringen. Læge Carsten Vagn-Hansen har skrevet forord til bogen. Irma Lauridsen har skrevet om det okkulte, om Jehovas Vidner og om vægtproblemer foruden en lang række børnebøger.

Der findes en del andet om visualisering og positiv tænkning. Den mest efterspurgte lige nu er The Secret - hemmeligheden, 2007. Irma Lauridsens bog er en mere dansk og meget jordnær udgave af de samme tanker. Den kan minde om en anden lille bog fra 2007: For enden af regnbuen af Ebba Grethe Møgelvang, den handler dog lidt mere om kreativitet, men også om positiv tænkning.

En brugsbog, der er fin hvis man skal introduceres til begrebet visualisering. Her får man konkrete eksempler og gode idéer fra første side.