Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Tæt på ækvator


Beskrivelse


Strikkebog med opskrifter på 17 strikmodeller til kvinder i str. S - XXL for erfarne strikkere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 1. okt. 2021

Strikkebog med opskrifter på 17 strikmodeller til kvinder i str. S - XXL for erfarne strikkere.

Forfatteren har fundet inspirationen til disse strikkemønstre på rejser til Bali - designet er stadig dansk. Her er både korte og lange, smalle og brede, lukkede og åbne modeller. Nogle modeller er strikket oppefra, andre nedefra og en enkelt er strikket "sidelæns". Der er brugt forskellige strikketeknikker, og garnet er fra Isager. Opskrifterne har navne som f.eks.: Ceremoni, Jungle og Nellike. Læs mere om forfatteren og hendes strik-og udgivelser på: annetted.dk.

Gedigen strikkebog med samme gode kvalitet som forfatterens øvrige udgivelser. Bogen er rigt illustreret med billeder , diagrammer og tegninger.

Forfatteren har rigtig mange strikkeudgivelser bag sig - bl.a. VestenvindMasker fra MarrakechStrik med inspiration fra Afrika, der nok er den bedst sammenlignelige af hendes strikkebøger. Hun har også andre, der tager udgangspunkt i geografiske steder; fx Masker fra Marrakech. Hendes strik kan også sammenlignes med strik af Marianne Isager, der bl.a. har lavet en strikkebog med inspiration fra Afrika: Strik med inspiration fra AfrikaForfatteren har rigtig mange strikkeudgivelser bag sig - bl.a. Vestenvind, der nok er den bedst sammenlignelige af hendes strikkebøger. Hun har også andre, der tager udgangspunkt i geografiske steder; fx . Hendes strik kan også sammenlignes med strik af Marianne Isager, der bl.a. har lavet en strikkebog med inspiration fra Afrika: Strik med inspiration fra AfrikaForfatteren har rigtig mange strikkeudgivelser bag sig - bl.a. Vestenvind, der nok er den bedst sammenlignelige af hendes strikkebøger. Hun har også andre, der tager udgangspunkt i geografiske steder; fx Masker fra Marrakech. Hendes strik kan også sammenlignes med strik af Marianne Isager, der bl.a. har lavet en strikkebog med inspiration fra Afrika: .