Bøger / faglitteratur

Tag dit lys hjem : sådan genopdager du dit mod, din sårbarhed, seksualitet, glæde og alt det andet vigtige du har sat i skyggen


Beskrivelse


Om hvordan man kan lære at genfinde, dyrke og styrke de sider af en selv som har været glemt eller gemt i skyggen. Med en 6-trins model til at tage sit lys hjem igen, mere end 100 bud på lyse skygger samt cases og eksempler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 7. juni 2016

Har du modet til at stå ansigt til ansigt med de sider af dig selv, som du bevidst eller ubevidst holder skjult eller fornægter? For (især) kvinder, med interesse for personlig udvikling.

Har du svært ved at sige "Jeg er vidunderlig"? Måske får ordet sensuel dig til at rødme, eller måske er det helt andre ord, som ambitiøs, modig eller blød, der føles forkerte eller måske ligefrem provokerende på dig. Hvis det er tilfældet repræsenterer ordet måske en følelse eller egenskab, som du på et tidspunkt i dit liv har valgt at sætte i skammekrogen. Bogen har til formål at lade dig identificere disse lyse skygger, som du af forskellige årsager har holdt skjult, for derpå at acceptere dem som positive egenskaber, som du med succes kan integrere i dit liv. Bogen byder på øvelser, spørgsmål til refleksion og mulighed for at gøre notater omkring dine opdagelser og betragtninger. I bogens anden del sætter Melsted fokus på 8 typiske kvinde-skygger, og eksemplificerer hvordan arbejdet med disse kan foregå. Melsted er uddannet hos Debbie Ford og har skrevet flere bøger om selvudvikling og skyggesider.

Lettilgængelig bog om et spændende emne. Sproget er flydende og bogen er overskuelig og veldisponeret.

Der er skrevet en del om emnet, også af Melsted, der tidligere har udgivet Sæt dig selv friSkyggeeffekten. I Skyggeeffekten kan du arbejde intensivt med især dine mørke skyggerDer er skrevet en del om emnet, også af Melsted, der tidligere har udgivet Sæt dig selv fri. I kan du arbejde intensivt med især dine mørke skygger.