Bøger / faglitteratur til børn

Tag nye billeder med hjernen


Beskrivelse


Om hvordan man kan træne sin hjerne til at se en situation fra nye vinkler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 7. mar. 2018

Reagerer du med vrede eller sorg, hvis en ven kalder dig noget, du umiddelbart bliver ked af? Din hjerne kan lære at se situationen fra en anden vinkel, og så vil din reaktion også ændre sig. Fra 10-16-årige.

"Tag nye billeder med hjernen" handler om, hvordan du kan træne din hjerne til at se en situation fra nye vinkler. Til dette arbejde kan du bruge metoden "De fem fingre." Hver finger har sin måde at se situationen på, og ved at lægge disse skiftende perspektiver ned over situationen, ser du flere vinkler, nye muligheder og nye løsninger.

Rigtig fin og meget brugbar fortælling om hjernens reaktionsmønstre og de muligheder man har for at ændre dem. Det er ærgerligt, at bogen udgives som et lille hæfte. Indholdet ville være bedre tjent med et rigtigt omslag og en større bog. Billederne illustrerer indholdet fint, men de er for barnlige i deres streg i forhold til målgruppen.

Stierne i hjernenHjernen er første bog i serien "Hjernevenner," hvor denne, "Tag nye billeder med hjernen," er den sjette i rækken. Hjernen handler også om hjernen og dens funktioner, men på et mere generelt planStierne i hjernen er første bog i serien "Hjernevenner," hvor denne, "Tag nye billeder med hjernen," er den sjette i rækken. handler også om hjernen og dens funktioner, men på et mere generelt plan.