Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Talentskolen - en ny stjerne på himlen


Beskrivelse


Vicky optræder med sin egen sang til skolekoncerten og bliver opdaget af en talentspejder. Han tilbyder hende en plads på en eksklusiv talentskole for piger. Forude venter et hårdt skoleår med hård træning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. dec. 2016

Hede pigedrømme og ønsket om at blive en berømt stjerne får fuld gas i denne nye serie om livet på "Talentskolen". For piger mellem 10 og 13 år.

Vicky optræder med sin egen sang til skolekoncerten og bliver opdaget af en talentspejder. Han tilbyder hende en plads på en eksklusiv talentskole for piger, der drømmer om at blive skuespillere, sangere eller dansere. Forude venter et hårdt skoleår med træning, konstant kritik og magtkampe blandt skolens piger. Vicky forsøger at holde fast i sig selv og være en god klassekammerat.

En rigtig god bog, som vil give lys i øjnene og fyre op for stjernedrømmene på pigeværelset. Bogen forfalder ikke til en overfladisk hyldet til stjernelivet, men formår at bevare en realistisk tilgang til det hårde arbejde på talentskolen - også selvom at det hele er ret lyserødt. Læserne vil også elske den pink forside med 3 af de smukke piger fra talentskolen. Forlaget lover at der kommer flere bind i serien.

En dansk pendant og lidt mere realistisk er Charlie på musiklejrModeldrømme. Læsere af fx Louise Roholtes Modeldrømme eller Kirsten Sonne Harilds serie "The Oh My Godz" vil også elske denneEn dansk pendant og lidt mere realistisk er Charlie på musiklejr. Læsere af fx Louise Roholtes eller Kirsten Sonne Harilds serie "The Oh My Godz" vil også elske denne.