Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Talentskolen - hold fast i dine drømme


Beskrivelse


12-årige Vicky har fået stipendium til Talentskolen og hun har allerede fået masser af gode veninder. Alligevel er hun konstant i tvivl om, hun mon kan klare de hårde krav, eleverne bliver mødt med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. sep. 2017

Det er blevet hverdag på Talentskolen. Vicky er hele tiden i tvivl om, hun mon er godt nok. 2. del af Talentskolen - en ny stjerne på himlen om hårdt arbejde, jalousi og store drømme for 10-13-årige piger.

12-årige Vicky har fået stipendium til Talentskolen og hun har allerede fået masser af gode veninder. Alligevel er hun konstant i tvivl om hun mon kan klare de hårde krav, eleverne bliver mødt med. En berømt TV stjerne begynder som lærer på skolen, men han er både arrogant og nedladende. Vicky drømmer om at kunne danse ligesom klassekammeraterne, men hun kan slet ikke finde rytmen. Til gengæld kæmper hun for sin klassekammerat, Katharina, som er tæt på at blive smidt ud pga sine dårlige præstationer.

Skøn bog om det, mange piger drømmer om: At blive en stor stjerne. Her bliver der ikke lagt skjul på, at det kræver hårdt arbejde, at blive berømt. Flere af pigerne fra Talentskolen har meget spidse albuer og vil gøre hvad som helst for at komme frem her i verden. Vicky er dog enormt retskaffen. Det bliver ind imellem lidt for meget af det gode. Man er i hvert fald aldrig i tvivl om, at hun er en af de gode. Alligevel er her god underholdning og drama hele vejen igennem.

Szhirleys Charlie på musiklejrHjertestop og Kirsten Sonne Harilds serie "The Oh My Godz" som starter med Hjertestop, vil også sætte fut i stjernedrømmeneSzhirleys Charlie på musiklejr og Kirsten Sonne Harilds serie "The Oh My Godz" som starter med , vil også sætte fut i stjernedrømmene.