Bøger / faglitteratur til børn

Tallet pi


Beskrivelse


Let fagbog om "pi", som er et bogstav i det græske alfabet og også et tal. Til nysgerrige børn mellem 7 og 9 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2023

af

af

Stine Bille

d. 25. aug. 2023

Let fagbog om "pi", som er et bogstav i det græske alfabet og også et tal. Til nysgerrige børn mellem 7 og 9 år.

Let læst fagbog i serien "Fakta 2. Teknik og videnskab". Først hører vi om, hvordan man kommer frem til tallet pi, som afrundes til 3,14. Herefter om nogle rekorder i at huske tusindvis af decimaler i tallet pi, samt hvad man bruger tallet til. Teksten er delt ind i 6 kapitler med hver sin overskrift. Hvert kapitel fylder et opslag med tekst, tekstbokse og fotos i farver. Forrest er indholdsfortegnelse og bagest stikord og ideer til, hvor man kan finde mere viden om emnet. Der er opgaver til bogen på forlagets hjemmeside. Bogen har hårdt omslag.

Bogen indeholder det, man kan forvente af en moderne fagbog. Det er meget let for læseren at orientere sig på de enkelte opslag, fordi de er sat ensartet og overskueligt op.

Der findes ikke andre lette fagbøger om pi. Men er man interesseret i andre lette fagbøger, der handler om "Teknik og videnskab" så kan LaserLys eller Lys være interessanteDer findes ikke andre lette fagbøger om pi. Men er man interesseret i andre lette fagbøger, der handler om "Teknik og videnskab" så kan Laser eller være interessante.