Bøger / skønlitteratur / roman

Tangled : den, du hader at elske


Beskrivelse


Drew Evans er en førsteklasses scorekarl. Han er succesfuld og lækker - og han ved det godt selv. Først da han møder den smukke Kate Brooks, må han sande, at han ikke bare sådan lige kan få alt hvad han peger på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. maj 2016

Den succesfulde forretningmand scorer en ny kvinde hver nat. Men bliver håbløst forelsket, da han møder firmaets nyansatte, smukke og talentfulde investeringsrådgiver. Romantisk underholdning med dampende hede sexscener til kvinder i alle aldre.

Drew Ewans er lækker, succesfuld og kan score alle de kvinder, han vil. Og han ved det godt selv. Drews far ansætter superkandidaten Kate Brooks i familiefirmaet. Hun har dådyrøjne, en gudeskøn krop og en hjerne så skarp som en ragekniv. Kate og Drew skal forestille at arbejde sammen, men konkurrerer hårdt indbyrdes. Alligevel slår tiltrækningen gnister mellem dem. Der er bare lige et par problemer: Drew vil ikke score en kollega og han har aldrig prøvet at være forelsket. Kate er forlovet med sin barndomskæreste og frem for alt stoler hun ikke på Drew, som for første gang i sit liv må kæmpe for den, han vil have.

Drew er fortælleren og han taler direkte til læseren på sin lidt frisk fyr-agtige facon med masser af seksuelle referencer og detaljer. Handlingen er set før, men det virker. Her er god underholdning og en sindssyg sejt kvindelig hovedperson. Bogen er en rigtig pageturner. En New York Times bestseller.

Scorekarlens vanvittige kamp for at overbevise sin kærlighed, sammen med masser af erotik og sex findes også i Elle Kennedys "Off-campus"-serien fx Lagt på is.