Bøger / faglitteratur til børn

Tankelæser-tricks


Beskrivelse


Instruktioner i at udføre forskellige tankelæser-tricks. Blandt andet at forudsige, hvilket navn der vil blive trukket op af en hat, at gætte det tal, tilskueren tænker på, og hvordan du og en assistent kan arbejde med hemmelige koder. Med portrætter af kendte tryllekunstnere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juli 2011

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 28. juli 2011

To bøger i en ny serie Tryl med Pegani om korttricks og tankelæsertricks. For de 9-13-årige, der gerne vil imponere venner og familie eller lure tryllekunstneren kunsten af.

To fagbøger, hvor store og små tryllefans meget hurtigt kan aflure tricks. Begge bøger er oversat fra engelsk, men nu i de danske udgaver "pakket dansk ind" med konsulenthjælp fra den danske tryllekunstner Steen Pegani, hvis foto også er på forsiden af serien. Begge bøger er inddelt i 16 små kapitler. Teksten er en blanding af en fortællende brødtekst, kombineret med faktabokse, farvefotos, tegninger, trylletricks-instruktioner. Bagerst i begge bøger er der ordliste med forklaringer og en oversigt over gode danske magiske hjemmesider. I Korttricks kan man ifølge bogen aflære en masse af fagets hemmelige fiduser og blande-teknikker og gode kneb. I Tankelæsertricks kan der gættes alt fra tal, tanker og til navne.

Fint nyt til samlingen, og mht. korttricks et fint supplement til dvd'en Fede korttricks, 2009 og på tankelæserfronten vil bogen udfylde et hul, for her findes kun lidt i generelle tryllefagbøger.

To fine og overskuelige fagbøger om to af tryllekunstens fantastiske magier, som helt sikkert vil falde i trylle-fansenes smag.