Bøger / faglitteratur / øvelser

Tantrisk kærlighed : berig dit liv med den nye tantra


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 27. aug. 2015

Hvordan kan tantra berige kærlighedslivet? Oplysning, reflektioner og øvelser med meditationer til par og til enlige, som også kan berige deres liv med tantrisk levevis.

Anne Sophie Jørgensen, født 1954, er spirituel lærer, forfatter og leder af meditationscentret Tigerens Rede. Denne bog er en fortsættelse af hendes to foregående tantra-bøger, og her sætter hun fokus på kærlighedslivet, som tantrisk praksis og meditation kan berige, ikke blot seksuelt, men også med mere energi, åndelighed og helstøbthed, hvor begge parter tager ansvar for sig selv og egne behov. Bogen indeholder desuden meditationer for par og singler, samt cases, og er illustreret med stregtegninger.

Jørgensen er velkendt for sine bøger om tantrisk livspraksis i en vestlig sammenhæng. Hun lever med tantra, og er en god formidler, som giver stof til eftertanke og efterlevelse. Bogen læses dog med størst udbytte af dem, der er fortrolige med begreber som chakra, aura, energibevidsthed, polarisering og polaritet, og nybegyndere vil nok få brug for en grundbog at starte med, som fx Tantra. Bogen henvender sig mest til par, som vil mere inderlighed, eller par, som vil forsøge at afværge en skilsmisse. Smukt og indbydende layout.

Jørgensen har tidligere udgivet bla. TantraDen nye tantra og senest Den nye tantraJørgensen har tidligere udgivet bla. Tantra og senest .