Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tao får hævn


Beskrivelse


Tao er på tur med klassen. De skal sove i telt. Tao skal sove sammen med Ben og Ali. De driller Tao. Hele tiden. Tao vil have hævn. Han lægger en plan sammen med sin gode ven Isa.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. okt. 2017

Tao er på tur med klassen. De skal sove i telt. Tao skal sove sammen med Ben og Ali. De driller Tao. Hele tiden. Tao vil have hævn. Han lægger en plan sammen med sin gode ven Isa. Sjov og lærerig letlæsningsbog til læsere fra 6-8 år.

Bogen er en del af serien "Læseklub. Blå". Vi følger vennerne Tao og Isa, som er på telttur med klassen. Med på turen er også Ali og Ben. To drenge som hele tiden driller Tao. Sammen med Isa lægger Tao derfor en plan for at få hævn og stoppe drillerierne. På nettet findes der både læseforståelsesopgaver samt læringsmål til bogen til undervisningsbrug.

Det er en sjov bog med gode muligheder for samtale om mobning og drilleri. Teksten har lix 4,5 men er dog ikke let som lydrette bøger på samme lix. Læseren skal være skridtet videre end den lydrette læsning. Anja Grams illustrationer støtter læsningen godt, indeholder megen humor og fanger læserens interesse.

Kan man lide denne bog, vil man også kunne lide de øvrige udgivelser i serien "Læseklub". Det kunne eksempelvis være titlen Er det en lort?, som også er skrevet af denne bogs forfatter.