Bøger / skønlitteratur / roman

Tavse skrig


Beskrivelse


Krimi. Fem mennesker myrder et barn og indgår en hemmelig pagt. Ti år senere myrdes de en efter en, imens en arkæologisk udgravning afslører nedgravede knogler ved et gammelt børnehjem. Kommissær Kim Stone vikles ind i opklaringsarbejdet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 11. jan. 2018

Uhyggelig og hårrejsende krimi om en morderisk pagt indgået mellem fem mennesker som en efter en bliver myrdet, ti år senere. For alle læsere af krimier.

Krimien er første bind i serien om kriminalassistent Kim Stone og hendes team. Fem mennesker begår et mord og indgår en hemmelig pagt. Ti år senere myrdes de en efter en. Imens påbegyndes en arkæologisk udgravning ved et nedbrændt børnehjem der afslører flere grave med menneskeknogler, som har været udsat for tortur. Knoglerne viser sig at tilhøre børn og snart er Stone viklet ind i opklaringen af bestialske børnemord begået 10 år tidligere, som er tilknyttet nutidens mord. Stone kæmper mod tiden når hun desperat skal opklare sammenhængen mellem mordene og finde morderen inden der sker et nyt mord.

Det er en virkelig spændende krimi som med garanti vil få læseren til at glemme alt omkring sig under læsningen. En rigtig page turner som både er velskrevet og medrivende.

Ønskes en lignende krimi som bl.a. også foregår i England, så kan Elly Grifiths krimiserie om Ruth Galloway anbefales. Første bind i serien hedder Pigen under jorden.