Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Team Hero - kampen om skyggesværdet


Beskrivelse


Fantasy. Jack bliver mobbet med sine skællede hænder. Da det viser sig, at han har superkræfter, kommer han på en kostskole for superhelte. Snart har skolen brug for alle kræfter i kampen mod general Gore og hans hær af monsterkrigere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. sep. 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 15. sep. 2017

Jack og hans nye venner fra Team Hero Akademiet får brug for deres superkræfter i kampen mod uhyrer fra det underjordiske rige Noxx. For børn i alderen 9-12 år, der kan lide en letlæst historie med monstre og superhelte.

Første bog i serien "Team Hero"- planlagt til fire bøger. I Ventura City bliver drengen Jack drillet med sine skællede hænder. Da det viser sig, at han har superkræfter, bliver han optaget på Team Hero Akademiet, en særlig kostskole for superhelte. Skolen ligger på De Uforfærdedes Ø omgivet af tåge. På skolen skiller Jack sig ikke længere ud. Han bliver venner med Danny, der har superhørelse og pigen Ruby med flammesyn. Samtidig i det underjordiske rige Noxx planlægger den onde general Gore at sende sin hær af monsterkrigere op til jordens overflade for at hente det tabte Skyggesværd. Snart får Jack og hans nye venner brug for alle deres superkræfter. Bagerst i bogen kan du læse mere om Team Hero Akademiet og den store Noxx-krig.

En ny og lovende serie fra forfatterfællesskabet Adam Blade, der er kendt for fantasyserien "Monsterjagten". Let at læse i et godt sprog, hvor spænding og action går hånd i hånd. De sort-hvide illustrationer i en enkelt tegneserieagtig streg er med til at sætte stemningen i fortællingen.

En anden letlæst superheltehistorie kunne være Ghost - som en tyv i nattenDen gode skurk, der er første bind i serien "Ghost". Eller serien "Superhelteskolen", hvor første bind hedder Den gode skurkEn anden letlæst superheltehistorie kunne være Ghost - som en tyv i natten, der er første bind i serien "Ghost". Eller serien "Superhelteskolen", hvor første bind hedder .Informationer og udgaver