Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Team Hero - skeletkrigeren


Beskrivelse


Fantasy. Eleverne Jack og Ruby fra Team Hero Akademiet rejser til skyggeriget Noxx for at befri deres ven Danny, som er blevet taget til fange af den onde General Gore. Vil det lykkes at befri Danny og bekæmpe General Gore?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. juli 2018

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 5. juli 2018

For at redde deres ven Danny rejser Jack og Ruby fra Team Hero Akademiet gennem en portal til skyggeriget Noxx, hvor General Gore samler sine skelethære og forbereder en invasion. For børn i alderen 9-12 år, der kan lide en letlæst og tempofyldt historie om superhelte og monstre.

Afslutningen på de første 4 bind i serien "Team Hero". Jack og Ruby beslutter at rejse til skyggeriget Noxx for at befri deres ven Danny. Med hjælp fra Hawk, Jacks personlige orakel, kamptræningsenhed og computer, får de aktiveret en portal. I Noxx leder de efter Danny og erfarer at General Gore er ved at mobilisere sine skelethære, så de kan angribe jorden. Jack og Ruby finder Danny, der bevogtes af skeletkrigeren Lord Skulgar. Heldigvis har Jack skyggesværdet med, men hvordan vil det lykkes ham og Ruby at befri Danny og slippe væk fra Noxx? Og hvordan skal de stoppe General Gores invasionsstyrker i at nå jorden? Bagerst i bogen er Jacks skoleskema og lektier til undervisningen på Team Hero Akademiet. Illustrationer i sort-hvid.

Spænding og action til det sidste selvom vi ikke et sekund er i tvivl om at vores helte nok skal vinde. Bogen er let at læse på trods af det høje tempo. Teksten er sat med dejlig store læsevenlige typer, og krydret med sort-hvide illustrationer i en enkel tegneseriestil.

I første bind Team Hero - kampen om skyggesværdetDen gode skurk kan du læse om hvordan Jack får det mægtige skyggesværd. Der er også superhelte i Den gode skurkI første bind Team Hero - kampen om skyggesværdet kan du læse om hvordan Jack får det mægtige skyggesværd. Der er også superhelte i .Informationer og udgaver