Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Team Hero - terravingernes angreb


Beskrivelse


Fantasy. Under en øvelse på Team Hero Akademiet fanger Jack og hans venner en terravinge fra det underjordiske rige Noxx. Meget tyder på at general Gore har åbnet endnu en portal for at sende sine onde væsner i angreb.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 2. jan. 2018

Superhelten Jack og hans venner på Team Hero Akademiet må endnu en gang tage kampen op mod General Gore og hans onde væsner fra den mørke underjordiske verden Noxx. For børn i alderen 9-12 år, der kan lide en letlæst, men tempofyldt historie om superhelte og monstre.

Andet af i alt fire bind i serien "Team Hero". Jack er ved at falde til som elev på Team Hero Akademiet og trives med sine nye venner Ruby og Danny. Under en øvelse fanger de et flagermuslignende væsen, der viser sig at være en terravinge fra Noxx, den underjordiske verden regeret af den onde general Gore. Da kansler Rex undersøger væsnet er der meget som tyder på, at general Gore har åbnet endnu en portal og sendt terravingerne i angreb som en fortrop. Jack og hans venner beslutter at finde portalen ved at følge efter terravingen. Og snart får de brug for alle deres superkræfter. Terravingerne er ikke de eneste væsner der er kommet gennem portalen. Sort-hvide illustrationer i tegneseriestil.

Mindst lige så spændende som den første bog i serien. Sproget flyder let selvom tempoet er højt og fyldt med action. Teksten er sat med dejlig store læsevenlige typer. De sort-hvide illustrationer i tegneseriestil passer godt til historiens univers.

Forfatterfællesskabet Adam Blade står også bag serien "Monsterjagten", hvor første bind hedder Ilddragen FernoDen gode skurk. Andre bøger om superhelte kunne være serien "Superhelteskolen", hvor første bind hedder Den gode skurkForfatterfællesskabet Adam Blade står også bag serien "Monsterjagten", hvor første bind hedder Ilddragen Ferno. Andre bøger om superhelte kunne være serien "Superhelteskolen", hvor første bind hedder .Informationer og udgaver