Bøger / faglitteratur / erindringer

Testamentet


Beskrivelse


Musikeren Anne Linnets (f. 1953) beretning om musikken og kærligheden i sit liv, om historierne bag sine sange og om de tab, der måtte fordrives med smerte.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2012

af

af

Merete Trap

d. 26. okt. 2012

Selvbiografi om musikeren Anne Linnet, der henvender sig til fans af sangerinden, men også til alle der gerne vil læse om et kontroversielt liv i den danske musikbranche.

Stor og flot biografi af og om musikikonet Anne Linnet. Kan læses selvstændigt eller som en fortsættelse af Hvor kommer drømmene fra? fra 1999. Bogen er delt op som tre dagbøger, skrevet til barnebarnet Kristine. Denne modtager dagbøgerne i 2033, og sammen med Kristine kan læseren følge farmoderen Anne Linnets liv og tanker igennem knap to årtier. Anne Linnet fortæller åbent og ærligt om sin kærlighed til både mænd og (især) kvinder, om fascinationen af s/m, som bl.a. førte til gruppen "Marquis de Sade", om tiden med "Tears", "Shit og Chanel" samt om kærligheden til sine børn. Det er interessant at læse om de mange kendte danske kvinder, som Anne Linnet har haft kærlighedsforhold til, og det vil interessere mange nysgerrige læsere. Bogen er velskrevet, og man er godt underholdt.

I stilen minder bogen om Hvor kommer drømmene fra? af samme forfatter, men den har også træk tilfælles med Lars Muhls erindringsromaner fx Seeren fra Andalusien, 2002.

Stor og flot erindringsroman af og om Anne Linnet. Både til fans af sangerinden, men også til de læsere der måtte ønske at fordybe sig i livet på den danske musikscene i 1970'erne og 1980'erne.


litteratursiden.dk

d. 27. dec. 2012

af

af

Anny Skov Madsen

d. 27. dec. 2012

Testamentet er en modig skildring af de intense oplevelser og erfaringer fra kærlighedens og musikkens verden, der har gjort Anne Linnet til et stærkt menneske og en moden kunstner. Komponisten, mus...


Politiken

d. 17. nov. 2012

af

af

Anette Dina Sørensen

d. 17. nov. 2012


Weekendavisen

d. 16. nov. 2012

af

af

Bo Bjørnvig

d. 16. nov. 2012