Bøger / faglitteratur / øvelser

Testosteron : mand krop performance


Beskrivelse


Om testosterons gavnlige virkninger for kroppen og en guidet tur gennem mandekroppen med øvelser og gode råd om, hvordan man kan øge sin maskulinitet og sundhed og samtidig undgå de klassiske livsstilssygdomme.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2015

af

af

Morten Brynildsen

d. 18. juni 2015

Spis sundt, meditér og få pulsen op - sådan bliver du en rigtig mand! Der er budskabet i denne sundhedsbog for helt almindelige mænd (og deres nysgerrige hustruer og kærester).

Læge og sundhedsrådgiver Pia Norup sætter spot på testosteronet som markør for mandens sunde liv. Hun kombinerer lægelige undersøgelser med træning, kostrådgivning, coaching og kognitiv terapi og viser vejen til et liv med et minimum af piller. Testosteron indgår i mange centrale processer i kroppen og er på linje med fx kolesteroltal, blodtryk og sædkvalitet en god indikator for, hvordan mandekroppen har det. Bogen fungerer både som opslagsværk, inspirationsbog og et kærligt spark i r.... til de, der mangler motivation til at komme i gang med det sunde liv. Bogen slutter med en tre kure med indbyggede træningsprogrammer: den ultrakorte endagskur, ugeprogrammet og det lange seje træk.

Forfatteren leverer rammende beskrivelser af kroppens fysiologi, når hun i analogier spejler processer i mekanikkens verden. Og hendes motiverende pointer går rent ind. Bogen har ikke kun emnemæssigt en god tyngde, den er stilsikkert layoutet og indbundet med ru sider og kraftigt omslag.

Der findes ikke mange af denne slags på reolerne. Bogens testosteron-vinkel er unik, og den virker som et lægefagligt tungere alternativ til Bliv mere mand på 10 ugerHerrerevolutionMænd, motion og myter, Herrerevolution og Mænd, motion og myterDer findes ikke mange af denne slags på reolerne. Bogens testosteron-vinkel er unik, og den virker som et lægefagligt tungere alternativ til Bliv mere mand på 10 uger, og Mænd, motion og myterDer findes ikke mange af denne slags på reolerne. Bogens testosteron-vinkel er unik, og den virker som et lægefagligt tungere alternativ til Bliv mere mand på 10 uger, Herrerevolution og .


Børsen

d. 19. aug. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 19. aug. 2015