Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Texperimenture (flere sprog)


Beskrivelse


Opskrifter på tørklæder, sweatere og kapper i moderne stilarter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 12. sep. 2017

Strikkebog med designs som er ud over det sædvanlige. Primært målrettet den nye generation strikkere.

"Texperimenture" indeholder opskrifter på fx tørklæder, sweatere og kapper. Hvert design har sit eget navn, er illustreret og har opskrift på både dansk og engelsk. Bagerst i bogen findes en teknikbeskrivelse og information om forfatter og designer Vithard - prince of knitting.

Vithard er strikkedesigner og tekstilkunstner. Han arbejder blandt andet med at udvide rammerne for strik - hvilket denne eksperimenterende strikkebog afspejler; en samling af beklædningsgenstande, som er konstrueret på uvante måder, med vante maskekombinationer. De store billeder matcher ligeledes fint designsenes avantgarde udtryk, især pga. den avispapmache-maskerede model, der giver bogen lige så meget kant og trang til løftede øjenbryn, som dens strikkedesigns. Bogen har spiralryg, er med tydelig tekst og opskrifterne er nemme at gå til.

Af andre strikkebøger kan anbefales fx Lær at strikkeStrikkebiblenStrik kan være så meget! til nybegyndere og den alsidige Strikkebiblen. Ellers findes den lige så eksperimenterende Strik kan være så meget, hvor der strikkes med alt fra lædersnøre til cykelslangeAf andre strikkebøger kan anbefales fx Lær at strikke! til nybegyndere og den alsidige . Ellers findes den lige så eksperimenterende Strik kan være så meget, hvor der strikkes med alt fra lædersnøre til cykelslangeAf andre strikkebøger kan anbefales fx Lær at strikke! til nybegyndere og den alsidige Strikkebiblen. Ellers findes den lige så eksperimenterende , hvor der strikkes med alt fra lædersnøre til cykelslange.