Bøger / faglitteratur

The healing code : healing af kilden til dine helbreds-, karriere- eller parforholdsproblemer på 6 minutter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 11. nov. 2011

En selvudviklingsbog til læsere der ønsker at arbejde med sig selv og derigennem opnå et sygdomsfrit liv.

Johnson er læge med speciale i komplementær og alternativ medicin. Loyd er ordineret præst og har doktorgrader i både naturopatisk medicin og psykologi. Loyd modtog sin viden omkring "the healing code" tilbage i 2001, da Gud downloadede til Loyd under en flyrejse. Pointen er at Gud har konstrueret kroppen, så den healer sig selv. Minder lagres som billeder, men nogle billeder er usandheder og hvis de ikke korrigeres fører de til sygdom. The healing code går ind og aktiverer det selvhealende system igen. The healing code er underbygget ved hjælp af HRV-tests, en lægelig test til måling af stress i det autonome nervesystem. Sproget er lettilgængeligt og indholdet kræver, som i andre selvudviklingsbøger, at læseren arbejder med sig selv for at give resultat.

Johnson har tidligere medvirket på dvd'en The secret som handler om, hvordan man kan ændre sit liv med positive tanker. Du kan helbrede dig selv fra cancer og alle andre sygdomme omhandler ligesom The healing code mental healing som fører til fysisk healing.

En bog med lettilgængeligt sprog om at aktivere kroppens gudgivne sundhedspotentiale. Kræver at læseren arbejder med sig selv.Informationer og udgaver