Bøger / skønlitteratur til børn / roman

The hollows. Bind 1 : Heksejagt


Beskrivelse


Rachel, som er heks, arbejder for Inderland Security, hvor hun jager og pågriber de overnaturlige som bryder loven. Desværre har Rachel selv nemt ved at bryde reglerne, og det giver hende mange kampe med hendes chef. Til sidst siger Rachel op. Men nu er det pludselig heksen Rachel, der selv er jaget vildt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2012

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 8. juni 2012

Chick lit med et overnaturligt magisk twist og med en humor og spænding der går hånd i hånd - for nok primært kvindelige fans fra 14 år og voksne af hunkøn læser helt sikkert gerne med.

Til alle der er vilde med True blood-serien, er denne nye fascinerende serie et helt klart hit. Fortælleren er en heks, og hendes to medhovedpersoner er en vampyr og en kæk alf. Vampyren Ivy, heksen Rachel og alfen Jenks lever i en verden mage til menneskeverdenen, men med den forskel, at rigtig mange af menneskerne er blevet udryddet af virus forårsaget af genmodificerede tomater. Antallet af hekse, vampyrer og andre overnaturlige væsner kommet på linje med menneskerne og derfor er de kommet frem af mørket. Rachel, som er heks, arbejder for Inderland Security, hvor hun jager og pågriber de overnaturlige som bryder loven. Desværre har Rachel selv nemt ved at bryde reglerne, og det giver hende kampe med sin chef. Til sidst får Rachel nok og siger op. Men nu er det pludselig heksen Rachel, der selv er jaget vildt. Serien rummer det hele og sætter spor i både mystik, paranormal aktivitet, romantik og spænding.

Skrivestilen og stemningen i bogen kan også sammenlignes med Cassandra Clare og Lili St. Crows serier, blot også her kombineret med en underliggende mørk humor.

En spændende ny serie har set dagens lys, en serie hvor overnaturlige væsner blandes med hverdagsrealisme og magi. 740 velskrevne trivisider er læst og der ventes med spænding på bind to.