Bøger / faglitteratur

The secret - the power


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2011

af

af

Alma Lind Jensen

d. 14. mar. 2011

Til læsere af selvudviklingsbøger.

I 2007 fik vi Rhonda Byrnes The secret på dansk. Den var blevet til på baggrund af filmen af samme titel og begge er blevet bestsellere på verdensplan. Nu følger Rhonda Byrne op med denne titel The power. Kraften er den kraft, der får alt i universet til at ske. Den kan være positiv eller negativ - og vi rummer den selv. Gennem vores tanker, følelser og handlinger skaber vi vores liv, og har den fundet en negativ bane, kan vi ændre den ved at ændre vore følelses-, tanke- og handlemønstre. Hvor hovedbudskabet i The secret var loven om tiltrækning, er hovedbudskabet her kærlighedens kraft. Kraften er nemlig det samme som kærlighed. Bogen er let og hurtigt læst. Teksten er brudt af citater og forskellige former for grafik. Hvert kapitel efterfølges af en række power punkter, der i punktform opsummerer essensen af kapitlet. Layoutet er også en videreudvikling af forgængerens.

Som sagt ligger bogen i forlængelse af The secret og lægger sig i traditionen af bøger med budskaber om at skabe et lykkeligt liv. En af de seneste er Spirituel frigørelse : indfri din sjæls muligheder, 2010.

Selvudviklingsbog i spændende indpakning, der nok skal blive efterspurgt i bibliotekerne. Den kan læses uafhængigt af The secret.