Bøger / skønlitteratur / roman

The submissive


Beskrivelse


Den unge bibliotekar Abigail King, bliver udvalgt til submissiv af den kendte direktør Nathaniel West. De skal indgå i et s/m forhold uden følelser involveret, men Abigail mærker snart at hun er ved at forelske sig i Nathaniel. Er hendes følelser gengældte, og kan hun trænge igennem hans hårde skal?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2013

af

af

Merete Trap

d. 3. juli 2013

Erotika for voksne kvinder. Målgruppen, som er læsere af den mængde erotisk litteratur, der er udkommet i kølvandet af Fifty shades, vil tage begejstrede imod denne roman.

Da den unge bibliotekar Abigail King sender en ansøgning til den kendte direktør Nathaniel West, om at blive hans submissive, aner hun ikke at hendes liv er på vej til at ændre sig markant. Nathaniel udvælger Abigail, og de indgår en aftale om at være dominant og submissiv. Sammen udforsker de s/m verdenens seksuelle muligheder. Snart opdager Abigail dog at hun er ved at få følelser for Nathaniel, men er de gengældte, og kan hun bryde igennem hans hårde skal? Bogens plot er tyndt og virker konstrueret, handlingen er uinteressant og forekommer som "fyld" omkring sex-scenerne, og som helhed fremstår bogen som en gentagelse af andre forudgående erotiske udgivelser. På trods heraf er der en stor læserskare til bøgerne, og herværende bog vil også blive positivt modtaget af de mange tilhængere af genren. Tara Sue Me er pseudonym for en amerikansk forfatter, og dette er hendes første udgivelse.

Kan sammenlignes med anden erotisk litteratur for voksne kvinder, som udgives i kølvandet på Fifty shades som fx Gnist, 2013, af Maya Banks eller Blottet for dig, 2012, af Sylvia Day.

Endnu en erotisk udgivelse for voksne kvinder, som alt i alt er en tynd og uinteressant kop the. Der er dog mange læsere til den erotiske genre, og herværende bog vil også blive taget positivt imod af genrens faste læsere.


Berlingske tidende

d. 16. okt. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 16. okt. 2013