Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tid til kage : alle årstidens favoritter


Beskrivelse


Kageopskrifter inddelt efter årstiderne, med brug af hver årstids frugter og bær og inspireret af naturens farver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2017

af

af

Stine Grabas

d. 24. juli 2017

Gennemført kogebog med kunstfærdige kager, der er en fryd for øjet. For kageelskere, der er lidt øvede i kagebagningen.

Bogen indledes med et kort forord og dernæst en beskrivelse af nødvendigt bageudstyr i køkkenet. Det efterfølgende afsnit giver tips til eksempelvis blindbagning og temperering af chokolade samt en kort gennemgang af spiselige blomster. Bagebogen er delt op i årstider, således at sæsonens bær og frugter bruges. Hver opskrift er vurderet med en sværhedsgrad samt hvor mange personerne opskriften er til. Der er et medfølgende billede til hver opskrift, der er delt op i ingredienser og en beskrivelse af bageprocessen. Bagerst er der et register. Forfatteren har deltaget i programmet "Den store bagedyst" i 2015 og har tidligere udgivet Kagemagi sammen med Annemette Voss. Dette er hendes første soloudgivelse.

En lækker kagebog, der nok skal få de flestes mundvand til at løbe. Kogebogen er for den entuastiske bager, men der er gode beskrivelser og kyndig vejledning undervejs i opskrifterne.

Lige så skønne og kunstfærdigt udformede kager findes i KagekarmaNanas kageri og Nanas kageriLige så skønne og kunstfærdigt udformede kager findes i Kagekarma og .