Bøger / faglitteratur til børn

Tiden


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Inge Lykke

d. 2. jan. 2018

Vi bruger tiden hver eneste dag. Men hvad er tid? Tiden kan snegle sig af sted, og den kan flyve af sted. Vi måler tiden med et ur. Vi måler i sekunder, minutter og timer. For 9-11 år.

Jorden drejer rundt om sig selv på 24 timer, og den bruger 365 dage på at nå en gang rundt om solen. Vi tæller hvert år, der går. Vi tæller årene fra, da Jesus blev født. Tiden styrer vores hverdag, og hvornår vi holder fest. Folk har tit meget travlt. Man skal huske at holde fri, så man ikke bliver syg af stress. Tid spiller en stor rolle i sport. Nogle gange måler man helt ned til en hundrededel af et sekund. Der er skrevet bøger om at rejse tilbage og frem i tiden. Det er ren magi. Lix 15. Der er tekst på den ene side og et farvefoto på den modstående side. Nogle af siderne indeholder gule faktabokse.

Fin lille fagbog, som kommer rigtig godt rundt om emnet i et let tilgængeligt sprog.

For de lidt yngre findes Har du tid?Historien om tid, og for de lidt ældre findes Historien om tid fra 2009. Denne nye bog rammer aldersmæssigt midt imellemFor de lidt yngre findes Har du tid?, og for de lidt ældre findes fra 2009. Denne nye bog rammer aldersmæssigt midt imellem.