Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tidsrejsen


Beskrivelse


Sofies højeste ønske er, at hendes forældre finder sammen igen og at de kan fejre jul sammen som familie ligesom de plejer. Sofie er en rigtig videnskabsnørd og sammen med sin farfar arbejder hun på en gyro, som vil gøre det muligt at foretage tidsrejser. Men hvordan ser mon fremtiden ud hvis vi ændrer på fortiden?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 30. okt. 2014

Hvordan mon fremtiden vil se ud, hvis vi ændrer på fortiden? Sofies højeste ønske denne jul er, at hendes forældre finder sammen igen og de kan fejre jul sammen som en familie ligesom de plejer. Fra 8 år.

Kalenderhistore i 24 afsnit, som bygger på DR's julekalender 2014. Sofie er total videnskabsnørd, og de andre i klassen synes hun er lidt underlig. 1. dec får Sofie en gyro, som hun skal prøve at lave færdig sammen med sin farfar. Lykkes det, vil gyroen gøre det muligt at rejse i tid. Samtidig starter der en ny dreng i Sofies klasse. Den nye dreng, Dixie, ved mistænkelig meget om Sofie. Ved et tilfælde kommer Sofie og Dixie til at rejse tilbage til Sofies forældres ungdom, og da Sofie vil prøve at forhindre sine forældre i at gå fra hinanden i fremtiden, går det gruelig galt. Nu starter en hektisk kamp mod tiden for at rette op på de problemer, de har skabt.

En super spændende historie om tidsrejser, videnskab, universet og ikke mindst kærligheden. For at den skal fungere optimalt som julekalender, savner jeg dog lidt nisser.

Der findes rigtig mange julekalendere, denne minder i høj grad om JulestjernerJesus & Josefine fra 2012, hvor videnskaben og universet også var i centrum. Denne findes dog kun på dvd ikke som bog. Tidsrejser finder vi også i julekalenderen Jesus & Josefine fra 2003Der findes rigtig mange julekalendere, denne minder i høj grad om Julestjerner fra 2012, hvor videnskaben og universet også var i centrum. Denne findes dog kun på dvd ikke som bog. Tidsrejser finder vi også i julekalenderen fra 2003.