Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Til lykke, Bella!


Beskrivelse


Sines hund Bella har fået 4 hvalpe, som er 3 uger i dag. Den ene hvalp er meget stille og ligger hos Bella. Den har det skidt. Rosa skal i skole, men da hun kommer hjem, er der sket noget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 27. nov. 2017

Sines hund, Bella, har fået 4 hvalpe, som er 3 uger i dag. Den ene hvalp er meget stille og ligger hos Bella. Den har det skidt. Sine skal i skole, men da hun kommer hjem, er der sket noget. Fra 7 år.

En ny bog om Sine og Bella. Denne gang udkommer bogen i Gyldendals nye serie "Læs løs" Denne er en "Læs løs. 4", tidlig sikker læsning med en lix på 7. Seriens mange andre titler er udkommet i "Mikro Dingo"-serien. Otto Dickmeiss har ligesom i de øvrige bind illustreret fortællingen med farvede tegninger, der binder opslaget sammen. Der findes opgaver til bogen på www.læsløs.dk.

Endnu en fin udgivelse om Sine og Bella. Begynderlæseren kender allerede Bella og Sine og er således fortrolig med universet. Denne gang handler historien om kældedyr og det at miste. Bellas ene hvalp dør, og det får Sine til at stille spørgsmål. Det beskrives på en fin og ikke rørstrømsk måde. Børnene vil kunne identificere sig med Signe. Dickmeiss' illustrationer støtter flot op om fortællingen.

Andre gode bøger kunne være Klara elsker katteEn hund til Kasper og En hund til KasperAndre gode bøger kunne være Klara elsker katte og .