Bøger / skønlitteratur / chick lit

Til månen og tilbage


Beskrivelse


Unge, smukke Ellie mister sin mand, og selvom hun prøver at komme videre i livet med ny lejlighed og nyt job, holder hun stadig fast i mindet om sin afdøde mand. Derfor opdager hun ikke, at hendes nye chef - den flotte forretningsmand Zack - hurtigt forelsker sig i hende.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2012

af

af

Ann Luther Petersen

d. 15. mar. 2012

Humoristisk og let chick lit, der henvender sig til kvinder fra 20 år og op. Temaet er, hvordan man kommer videre efter en ægtefælles død og i en sidehistorie inddrages sygdommen Alzheimers også. Romanen behandler dermed tungere emner end man traditionelt set møder i denne genre.

Unge, smukke Ellie mister sin mand i en trafikulykke, og dette er fortællingen om, hvordan hun kommer videre. Det indebærer bl.a. en ny lejlighed, som hendes filmstjerne-svigerfar skaffer, og nyt job med en chef, der straks bliver forelsket i hende. Ellie ser dog ikke til hans side, da hun stadig elsker og savner sin mand - og har fortrolige samtaler med ham om aftenen. Sideløbende hører vi også om andre kærlighedshistorier, fx Ellies nye veninde Roo, der har en affære med en gift mand. Mansell holder fint styr på de mange kærlighedsforviklinger, og historien er let og humoristisk, uden at blive alt for sukkersød. Der er ingen overraskelser undervejs, kapitlerne er korte og bogen hurtigt læst.

Forfatteren har mange bøger bag sig, dette er den femte, der er oversat til dansk. Af andre relevante chick lit-forfattere kan bl.a. nævnes Marian Keyes og Jane Greene.

Underholdende og hyggelig læseoplevelse for dem, der holder af chick lit.


Litteratursiden.dk [online]

d. 4. juli 2012

af

af

Anne-Mette Sohn Jensen

d. 4. juli 2012


litteratursiden.dk

d. 23. apr. 2012

af

af

Merete Trap

d. 23. apr. 2012

Hvis man én gang har mistet sin elskede, er det så tilladt at finde kærligheden og blive lykkelig igen? Ellie Kendall er en lykkelig kvinde. Hun er lykkeligt gift med den mand hun elsker, hendes livs ...