Bøger / faglitteratur

Tilgiv : sådan kommer du videre


Beskrivelse


Gennemgang af begrebet tilgivelse med kortfattede faglige pointer, samt råd og vejledning til hvordan man slipper gammelt nag og bliver bedre til at tilgive andre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 3. aug. 2016

Du får det bedre med dig selv, når du tilgiver andre og giver slip på vrede og gammelt nag. Gode råd og eksempler på stridigheder, skrevet i hverdagssprog for voksne.

I et sprog, der henvender sig direkte til læseren, gennemgår forfatteren begrebet tilgivelse med eksempler, hentet fra eget og andres liv. Desuden uddrag af samtale med en kristen præst og en buddhistisk nonne, kortfattede faglige pointer samt spørgsmål og gode råd til læserens refleksion. Forord og kommenterede forslag til videre læsning.

Forfatteren har før skrevet Særligt sensitiv, og hendes evne til indføling viser sig også her i denne bog, hvor hun benytter en personlig tone, så man som læser oplever at hun skriver direkte til en selv. Hun er selv hovedperson i en del af eksemplerne på tilgivelsesoplevelser, og ligesom bogens andre historier er de illustrative og velvalgte i forhold til emnet. Udmærket bog til at blive klogere på eget liv og bedre til at håndtere skuffelser, svigt, nid og nag.

Om dette emne findes også TilgivelseTilgivelsens væsenNu stopper du!Tilgivelsens bogTilgivelse er ikke for tøsedrenge fra 1999 og den amerikansk/spirituelle ns væsen. Nu stopper du! har en let, underholdende tilgang, og Desmond Tutu sin egen livsvisdom i ns bog. I er ikke for tøsedrenge bringes psykologi og teologi i dialog om emnetOm dette emne findes også Tilgivelse fra 1999 og den amerikansk/spirituelle . Nu stopper du! har en let, underholdende tilgang, og Desmond Tutu sin egen livsvisdom i Tilgivelsens bog. I Tilgivelse er ikke for tøsedrenge bringes psykologi og teologi i dialog om emnetOm dette emne findes også Tilgivelse fra 1999 og den amerikansk/spirituelle Tilgivelsens væsen. har en let, underholdende tilgang, og Desmond Tutu sin egen livsvisdom i Tilgivelsens bog. I Tilgivelse er ikke for tøsedrenge bringes psykologi og teologi i dialog om emnetOm dette emne findes også Tilgivelse fra 1999 og den amerikansk/spirituelle Tilgivelsens væsen. Nu stopper du! har en let, underholdende tilgang, og Desmond Tutu sin egen livsvisdom i . I Tilgivelse er ikke for tøsedrenge bringes psykologi og teologi i dialog om emnetOm dette emne findes også Tilgivelse fra 1999 og den amerikansk/spirituelle Tilgivelsens væsen. Nu stopper du! har en let, underholdende tilgang, og Desmond Tutu sin egen livsvisdom i Tilgivelsens bog. I bringes psykologi og teologi i dialog om emnet.