Bøger / faglitteratur

Tilgivelsens vinger : lad englene hjælpe dig med at give slip, opnå healing og forvandle dit liv


Beskrivelse


Om muligheden for at at opnå spirituel udvikling og positiv forandring gennem tilgivelse med engle som hjælpere. Baseret på forfatterens egne erfaringer, samt eksempler og cases fra hans virke som en kontakt til engle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2017

af

af

Merete Trap

d. 13. feb. 2017

"Tilgivelse skaber en bølge af forandring". Har du lyst til at få en spirituel detox? Så lad englene hjælpe og guide dig. Til alle spirituelt interesserede læsere med interesse for engle som hjælpere til selvudvikling.

Kyle Gray, populær engleekspert, medie og forfatter, fortæller her hvordan man kan finde forløsning og indre fred igennem tilgivelse. Bogen bygger på Kyle Grays egne erfaringer, samt eksempler og cases fra hans virke som en kærlig kontakt til englene. Desuden er der beskrivelser af ærkeengle, samt en del bønner man kan bruge for at skabe kontakt.

Denne udgivelse har fokus på tilgivelse, tilgivelse som en værenstilstand og tilgivelse som en katalysator for at opnå spirituel udvikling og positiv forandring. Bogen er præget af en varm og kærlig stemning. Visse læsere vil nok finde den en kende for "amerikansk" i sin tilgang til emnet, men ser man bort fra dette er der masser af inspiration til selvudvikling via tilgivelse.

Der findes en del udmærkede udgivelser om engle, og det er nærliggende at sammenligne med forfatterens tidligere Spørg dine engle - og få guddommelig hjælp til at skabe miraklerEt budskab om håb fra englene. Kan også sammenlignes med Lorna Byrnes udgivelser som fx Et budskab om håb fra engleneDer findes en del udmærkede udgivelser om engle, og det er nærliggende at sammenligne med forfatterens tidligere Spørg dine engle - og få guddommelig hjælp til at skabe mirakler. Kan også sammenlignes med Lorna Byrnes udgivelser som fx .