Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tim vinder VM


Beskrivelse


Tim spiller på det bedste hold i verden, Real Madrid, og han får lov at score det afgørende mål i kampen om verdensmesterskabet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2008

af

af

Boy Olesen

d. 20. okt. 2008

En rigtig god bog for fodboldinteresserede børn fra 2. kl. altså fra ca. 7 år til selvlæsning.

Enhver drengs drøm går her i opfyldelse. Tim er holdkammerat med de store navne i Real Madrid, som Pepe og Gutti, og han er med til at spille om verdensmesterskabet. Bogen beskriver finalen, som var det kommentarspeak, i korte sætninger med meget fodbold-aktion. Så er man fodboldinteresseret, bliver man helt grebet, og lever sig ind i kampen. Det hele ender uafgjort, og kampen skal afgøres på straffesparkskonkurrence. Tim er den sidste der skal skyde, scorer han, er de verdensmestre. Læseren kan sagtens identificere sig med Tim, og (han) ville ønske det var (ham) selv. Bogen har et godt og lækkert layout, store bogstaver og korte sætninger. Bogens farvelagte tegninger er udtryksfulde og en væsentlig del af bogen.

Der er skrevet en del bøger til begynderlæsere om fodbold. Denne bog lever fint op til den øvrige standard, og skiller sig ud ved at være så direkte aktionpræget.

God bog som vil blive godt modtaget af målgruppen. Korte præcise hovedsætninger, pænt layout og udstyr.