Bøger / faglitteratur / kogebøger

Timm Vladimirs køkken


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2013

af

af

Lars Ovesen

d. 18. okt. 2013

Biblioteksbrugeren der er glad for kogebøger, som er både er en visuel lækkerbisken, men også tekstmæssigt god, er med denne kogebog rigeligt tilgodeset. Låneren, der er ude i inspirationsøjemed, er også en potentiel låner til denne meget smukke bog.

Timm Vladimir har efterhånden vist, at han er lidt af en amatørmesterkok. Dette ses blandt andet i hans talrige tv-optrædener i forbindelse med madlavning. Og i denne bog deler han ud af sine mere end rigelige erfaringer indenfor gastronomien. Man finder opskrifter som: lammerullepølse, bøf bearnaise eller en af mine livretter saltimbocca. Alle opskrifterne er lige til at gå til, og de kræver sjældent besøg i specialbutikker. Personligt er jeg meget glad for at lave mad og har i denne kogebog fundet en række lækre opskrifter, der bestemt skal prøves af. Hele herligheden er udgivet i en formidabel hardback kvalitet, der nok kan klare en tur med i køkkenet. Bogen indeholder endvidere en del fotomateriale, hvor det er lykkes fotografen at få maden til at se indbydende ud.

Tjah, hvor skal jeg begynde og hvor skal jeg slutte med alle de lækre kogebøger der udgives i disse år. For yderligere inspiration til dit næste måltid se: Spise med Price sæson 3 fra 2011.

En superlækker kogebog der både inspirerer men som også er visuel smuk. Jeg kan kun give denne bog mine varmeste anbefalinger.


Berlingske tidende

d. 8. dec. 2013

af

af

Søren Frank

d. 8. dec. 2013