Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Timmy Taber - det er først slut, når jeg siger, det er slut


Beskrivelse


Timmy forlader sit detektiv-job for at koncentrere sig om at blive manuskriptforfatter, men det er meget mere indviklet end man skulle tro.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 4. feb. 2019

Timmy beslutter sig for at holde op med at være privatdetektiv, men det ser ud til at mysterierne flokkes om ham for at blive opklaret. For dem der har læst de foregående bind om "Timmy Taber".

Dette er 7. bind i serien "Timmy Taber". Timmys liv er så kompliceret som det plejer at være. Han har fået et tegn fra guderne om, at han skal stoppe med at være privatdetektiv, hans lærer har besluttet, at han skal skrive manuskript til den film de skal lave i klassen, hans isbjørn vil finde sin familie og så er hans far flyttet til byen - alt sammen meget kompliceret, men dog ingen sag for verdens "bedste" detektiv. Bogen er som tidligere illustreret af forfatteren selv.

Det er endnu et godt og meget morsomt bind i serien, som holder den sædvanlige gode kvalitet. Her får Timmy (måske) et bedre forhold til sin far, kommer (muligvis) på talefod med sin ærkefjende, bliver (næsten) kæreste med Tilde og får (sandsynligvis) hjulpet sin isbjørn med en familiesammenføring. Det er en fantastisk serie.

For dem der kan lide Wimpy Kid. [Bind] 1 og Karmaboy - kometen og den onde numsekløeWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbogKarmaboy - kometen og den onde numsekløeFor dem der kan lide Wimpy Kid. [Bind] 1 og .