Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Timmy Taber - så mødes vi igen


Beskrivelse


En vigtig opgave er forsvundet fra Timmys skole, og han må bevise han er den bedste detektiv i verden - også for at undgå at blive smidt ud af skolen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 3. feb. 2015

Timmy får endnu engang en vanskelig sag, denne gang om en forsvunden skoleopgave, som også kan hjælpe Timmy selv, med at undgå at blive smidt ud af skolen for alvor. For alle der har læst de foregående bøger om Timmy Taber. 8-12 år.

Endnu en gang må Timmy bevise sin påstand om, at han er verdens største detektiv. Desværre for ham er han denne gang nødt til at arbejde sammen med sin værste fjende for at opklare mysteriet om den forsvundne skoleopgave. Bogen er i stift bind og holdt i samme sprog som de foregående i serien.

Dette er endnu et utroligt morsomt bind om drengen Timmy, der er fuldstændigt ude af stand til at se sine egne fejl og mangler, hvilket gør ham meget sjov at læse om. Det er endnu en gang forfatteren selv, der står for alle illustrationer, og de er holdt i hans sædvanlige fantastiske stil. Det er en bog der varmt kan anbefales til alle, der kan lide sjove bøger.

Bøgerne om Timmy Taber begejstrer dem, der har læst Kaptajn Underhylers eventyrWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbog og Wimpy Kid. [Bind] 1Bøgerne om Timmy Taber begejstrer dem, der har læst Kaptajn Underhylers eventyr og Wimpy Kid. [Bind] 1.