Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Ting til halloween


Beskrivelse


Ideer til ting, børn kan fremstille til halloween på ti minutter. Med trin-for-trin vejledninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2015

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 2. juli 2015

Bogen giver mange ideer til små aktiviteter børn fra 8 år selv kan lave til Halloween, når festen skal forberedes og værelset pyntes - på den uhyggelige måde.

Øverst ved bogens titel står: "10 minutter". Alle aktiviteterne kan børn nemlig lave i løbet af et øjeblik. Der er ved alle ideer en oversigt over, hvilke materialer man skal bruge. En serie af illustrationer med numre på fortæller fremgangsmåder. For at undgå at der skal syes, anvendes tekstillim og limstift. Bogen viser bl.a. forslag til uhyggelige fingerdukker, hekse, zombier, græskarhoveder, mumier, kattelamper, flagermusuro og invitationer til fest. Bogen er oversat fra engelsk.

Bogen er meget farverig, og omslaget viser flere af bogens produkter. Aktiviteterne er lige til at gå til - forklaringerne er lette at forstå, men de mindste må have hjælp. At forfatteren opfordrer til at genbruge materialer, der er i huset i forvejen, finder jeg prisværdigt. Den røde tråd er Halloweenfest og uhygge - det er ting til pynt, der kan laves indenfor kort tid, så der er ikke tænkt fordybelse og finesser.

Andre indbydende bøger om Halloween med ideer til aktiviteter: Gys, gru og græskarspøgelserDen ægte HalloweenbogHalloweenHalloween bogen, Den ægte Halloweenbog, Halloween og Halloween bogen. De er alle mere omfattende i forslag til aktiviteterAndre indbydende bøger om Halloween med ideer til aktiviteter: Gys, gru og græskarspøgelser, , Halloween og Halloween bogen. De er alle mere omfattende i forslag til aktiviteterAndre indbydende bøger om med ideer til aktiviteter: Gys, gru og græskarspøgelser, Den ægte bog, og bogen. De er alle mere omfattende i forslag til aktiviteterAndre indbydende bøger om Halloween med ideer til aktiviteter: Gys, gru og græskarspøgelser, Den ægte Halloweenbog, Halloween og . De er alle mere omfattende i forslag til aktiviteter.