Bøger / faglitteratur til børn

Tis med dyrene


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 3. sep. 2019

Sjov og informativ faktabog om dyrenes tis, et sikkert hit til dyreglade og videbegærlige drenge og piger. Til højtlæsning fra omkring 6 år eller selvlæsning fra 9 år.

Vidste du, at de fleste fisk tisser ud gennem gællerne, og at fisketis faktisk hjælper koralrevene med at overleve? En stor finhval producerer 974 liter tis i døgnet, mens hårsækmider kun tisser hver 14. dag, og nogen dyr tisser faktisk slet ikke! Mange dyr bruger deres tis til at markere territorier eller kommunikere med deres artsfæller, mens andre dyr bruger deres urin som våben. Alt dette og meget mere kan du læse om i denne bog, hvor du kan møde en masse forskellige dyr og lære om, hvordan de skiller sig ud i forhold til emnet tis. Hvert opslag har sit eget tema, og emnet formidles med korte tekstbidder og -bokse, tegninger og farvefotos. Forrest indholdsfortegnelse, bagerst ordliste og stikordsregister.

Indbydende bog, der formidler emnet og de mange fascinerende fakta på en skæg og vedkommende måde. Tonen er munter og uhøjtidelig, og de sjove illustrationer, der er spredt over hele opslaget, giver bogen et livligt udtryk.

Makkerparret har sammen udgivet DyrelortVerdens 100 mærkeligste dyr, der byder på masser af nyttig - og unyttig! - viden om dyrenes afføring. Børnenes dyreekspert nummer 1, Sebastian Klein, har også skrevet masser af gode faktabøger om dyr, fx Verdens 100 mærkeligste dyrMakkerparret har sammen udgivet Dyrelort, der byder på masser af nyttig - og unyttig! - viden om dyrenes afføring. Børnenes dyreekspert nummer 1, Sebastian Klein, har også skrevet masser af gode faktabøger om dyr, fx .


litteratursiden.dk

d. 22. sep. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 22. sep. 2019

Endelig er den her, bogen om dyr og deres tissevaner. Funfacts der kan vække begejstring hos enhver, der har nået en alder, hvor det at tisse afstedkommer undren og morskab. Dette er kort og godt en ...Informationer og udgaver