Bøger / faglitteratur / vejledninger

Tivoli hjerter (flere sprog)


Beskrivelse


Skabeloner til julehjerter med 12 motiver fra Tivoli.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 18. okt. 2016

At flette julehjerter er en hyggelig julehobby. "Tivoli hjerter" er til fletteentusiasten fra ca. 12 år og til dem, som har Tivoli i deres "hjerte".

Efter en historisk introduktion til Tivoli med fotos og tekster på dansk, engelsk og tysk, præsenteres udstyr og det flettede julehjertets grundprincip. "Tivoli Hjerter" indeholder skabeloner til bl.a. Harlekin, Pjerrot, Nimb, Glassalen og Det Japanske Tårn. I alt 12 forskellige motiver. Hardback. Illustrationer i farver.

Bogen indeholder gode forklaringer, så det er let at gå i gang med at flette julehjerter fra Tivoli.

Det flettede 2-strimlede julehjerte, er et traditionelt danske stykke julepynt. Lars Holmsteds 4 bøger med "Julefugle flet", Fletværk - julehjerterJulehjerterInspiration af H.C. Andersen til at flette julehjerter, 2014, Julehjerter, 2003, samt Knud Vægters Inspiration af H.C. Andersen til at flette julehjerter, 2005, er andre bud på alternative flettede julehjerterDet flettede 2-strimlede julehjerte, er et traditionelt danske stykke julepynt. Lars Holmsteds 4 bøger med "Julefugle flet", Fletværk - julehjerter, 2014, , 2003, samt Knud Vægters Inspiration af H.C. Andersen til at flette julehjerter, 2005, er andre bud på alternative flettede julehjerterDet flettede 2-strimlede julehjerte, er et traditionelt danske stykke julepynt. Lars Holmsteds 4 bøger med "Julefugle flet", Fletværk - julehjerter, 2014, Julehjerter, 2003, samt Knud Vægters , 2005, er andre bud på alternative flettede julehjerter.