Bøger / skønlitteratur / roman

To slags sandhed


Beskrivelse


Krimi. Samtidig med at San Fernando-politiet, hvor Harry Bosch arbejder som frivillig, står med et brutalt dobbeltdrab, står en af hans drabssager, der er 30 år gammel, til at blive genåbnet på grund af tilsyneladende nye beviser.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2018

af

af

Per Månson

d. 18. okt. 2018

Samtidig med at San Fernando-politiet, hvor Harry Bosch arbejder som frivillig, står med et brutalt dobbeltdrab, står en af hans drabssager, der er 30 år gammel, til at blive genåbnet på grund af tilsyneladende nye beviser. For alle, der sætter pris på kvalitetskrimier.

Et dobbeltmord på to apotekere viser tilbage til et større kriminelt net af medicinsvindlere, og Harry Bosch indvilger i at gå undercover for at afsløre bagmændene. Samtidig er han meget ophængt pga. genoptagelsen af en gammel drabssag, der kan risikere at plette hele hans livslange ry som ærlig politimand. Hans halvbroder, advokaten Mickey Haller, mobiliserer al sin professionalisme for at rense Boschs navn.

Connelly er nu oppe på 17 bind om Harry Bosch, og efter min mening har han aldrig været bedre - og det er en bedring fra et i forvejen meget højt niveau. Det er en meget spændende og uhyre velskrevet krimi, der er meget svær at lægge fra sig.

Connelly er efterhånden i en klasse for sig, men har nok samme læserskare som fx Lee Child.


Politiken

d. 27. dec. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 27. dec. 2018


Berlingske tidende

d. 29. nov. 2018

af

af

Jørgen Johansen (f. 1941)

d. 29. nov. 2018